Düğün Fotoğrafçısı Nadia Meli, Yeni  Nikon Avrupa Marka Elçisi Olarak Duyuruldu
Haberler

Düğün Fotoğrafçısı Nadia Meli, Yeni Nikon Avrupa Marka Elçisi Olarak Duyuruldu

Amsterdam, Hollanda, 24 Ekim 2018: Nikon Europe B.V. düğün fotoğrafçısı Nadia Meli'yi Nikon Avrupa Marka Elçisi olarak gururla duyuruyor.

Nadia, çağımızı en iyi şekilde yansıtmak için en son teknolojileri kullanmayı amaçlayan ve sosyal yönelimlere karşı farkındalık sahibi Nikon fotoğrafçıları grubuna katıldı.

İtalya'da doğan, Almanya'da büyüyen ve şu anda İngiltere'nin Brighton kentinde yaşayan Nadia'nın fotoğrafçılık yolculuğu, hobi olarak fotoğrafçılıkla uğraştığı yılların ardından bir arkadaşının Nadia'dan kendi düğününün profesyonel olarak fotoğraflarını çekmesini istemesiyle 2010'da başladı. O zamandan bu yana düğün fotoğrafçılığı uğraşı hızla gelişerek kendine özgü tarzını her zaman belli eden, tam zamanlı bir kariyere dönüştü.

Bu tarza, Nadia'nın ait olma duygusunu gerçekleştirme yönündeki vizyonu ve amacı yön veriyor. Nadia'nın en büyük tutkusu insanlar ve onların hikayeleri. Bir fotoğrafçı olarak amacı da bunları doğal şekilde yakalayıp canlı, basit, samimi ve plansız görüntülerle bunlara hayat vermek.

 

2018 boyunca Nadia, düğün fotoğrafçılığına devam ederken bir yandan da insanların sadece bir "düzenleme tarzıyla" kalmayıp kendi sanatsal ifadelerini ve vizyonlarını bulmalarına yardımcı olmayı amaçlayan fotoğrafçılık atölye çalışmaları gerçekleştirdi.

Nadia Meli, "Fotoğrafçılığımı şu dört sözcükle tanımlıyorum: neşeli, özgün, samimi, canlı. Fotoğraflarımın bu dört değeri yansıtmasını istiyorum. Neredeyse tüm kariyerim boyunca Nikon ürünlerini kullandım ve bu teknoloji, kendime özgü tarzımı geliştirmeme yardımcı oldu. Avrupa Marka Elçileri Programı'nın bir parçası olmaktan ve en iyi fotoğrafçılardan bazılarını içinde barındıran bu gruba katılmaktan gurur duyuyorum." diyor.

 

 

Bu yılki photokina etkinliğinde Nadia, yakın zamanda duyurulan Nikon Z 7 aynasız fotoğraf makinesini ve NIKKOR Z 35mm f/1.8 S ve NIKKOR Z 24-70mm f/4 S objektifleri Avrupa'da deneyen ilk fotoğrafçılardan biri oldu.

"Bu Ağustos'taki bazı düğünlerde Z 7'yi ve uyumlu objektifleri kullandım ve bunları çok çeşitli durumlarda deneme fırsatım oldu. İç mekan, dış mekan, gün ışığı, akşam veya gece olması fark etmeksizin harika resim kalitesi ve düşük ışık özellikleri, hafif gövde ve sessiz deklanşörle bir araya gelerek her düğün fotoğrafçısının hayallerindeki sistemi oluşturuyor. Bunu denemeye devam etmek için sabırsızlanıyorum."

 

Nikon Avrupa Marka Elçileri Programı

Nikon Avrupa Marka Elçileri Programı, çağımızı en iyi şekilde yansıtmak için sektörün en yeni teknolojilerini kullanan ve sosyal yönelimlere karşı farkındalık sahibi olan yetenekli ve etkileyici görsel sanatçılardan oluşuyor.

Nadia'nın çalışmaları hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu siteyi ziyaret edin:

NADIA MELI MARKE ELÇİSİ SAYFASI

Nadia Meli hakkında

 

Nadia Meli İtalya'da doğmuş, Almanya'da büyümüş, Avrupa'daki samimi düğünler ve yıldırım nikahları konusunda uzman bir fotoğrafçıdır. Tüm dünyada yüzlerce düğünü fotoğraflamış ve çalışmaları çok sayıda dergi ve blog sitesinde yayınlanmıştır. Benzersiz, doğal ve özgün çekim tarzı sayesinde alanında ünlü bir fotoğrafçı haline gelmiştir. 2015'te Nadia, fotoğrafçılar için bir vizyon geliştirmeye ve kendi sanatsal ifade biçimlerini ve tarzlarını bulmalarına yardımcı olmaya odaklanan atölyelerde ve çevrimiçi kurslarda ders vermeye başlamıştır.

 

Tüm resimler © Nadia Meli


Nikon'un Avrupa Marka Elçileri Programı hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.nikon.com.tr sayfasını ziyaret edin.

Yazdır