Balıkesir'in En Güzel Karesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması
Haberler

Balıkesir'in En Güzel Karesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması

Karesi Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Balıkesir'in En Güzel Karesi" adlı fotoğraf yarışması bu yıl "Kırsalın Karesi" başlığıyla gerçekleştirilecek.

2014 yılında kurulan ve adını, ülkemiz tarihinde önemli roller oynamış olan Karesi Beyliği’nden alan Karesi İlçesi'nin fotoğraf yoluyla tanıtımına katkı sağlamak ve böylece onun ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına yeni bir ivme kazandırmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışması; "Kırsalın Karesi" konu başlığıyla bugüne kadar çok gün yüzüne çıkmamış ancak önemli değerlere sahip olan Karesi İlçesi'nin kırsal mahallelerini konu alacak.

 

Son başvuru süresi 24 Eylül olan yarışmaya katılmak isteyen yarışmacıların Karesi sınırlarında, çekecekleri her kare, Seçici Kurul tarafından titizlikle değerlendirilecek. Amatör ve profesyonelleri bir araya getirecek yarışma sonucunda dereceye giren eserlerin birincisi 7.500 TL, ikincisi 5.00 TL, üçüncüsü ise 3.00 TL'lik ödülün sahibi olacak. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onaylı yarışmaya katılmak isteyenler www.karesi.bel.tr adresini ziyaret ederek detaylara ulaşabilir.

Yazdır