GezginFoto'nun 27. Sayısı Yayınlandı
Haberler

GezginFoto'nun 27. Sayısı Yayınlandı

 

GezginFoto 2018 Eylül - Ekim sayısı ile fotoğraf ve seyahat severler için hazırlandı. Derginin kapak fotoğrafı Duayen Fotoğrafçı Ara Güler imzalı. 

Yılların emeği... Yarım asırdan fazlası bir tarihi bellek Ara Güler… Ustamız yaşarken kıymeti bilinen ender sanatçılardan biri. Bu yüzden fotoğraf sanatı, diğer sanat dallarına göre büyük bir avantaja sahip. Tabi ki Doğuş Grubu'nun emeği de büyük saygı hakediyor. Bu ülkenin yaşayan hafızası Ara Güler'in sanatına sahip çıkmakla, bizlere ve gelecek kuşaklara büyük öncülük ettiler. GezginFoto Ailesi olarak kendilerine teşekkür etmek isteriz.

Bu sayı yine içerik olarak ilgilisi için oldukça doyurucu. Mehmet Çeliksan'ın kaleminden "Küçük Dokunuşlarla Büyük Panoramalar Yaratmak" ve Nuri Çorbacıoğlu anlatımıyla "İyi Bir Kompozisyon İçin Gerekli 7 Önemli Nokta" fotoğrafseverler için önemli bilgiler içeriyor. Vahşi doğa fotoğrafçısı Audun Rikardsen, yine fotoğrafseverler için ilgi çekici olacak bir içerikle sayfalarımızda...

Teknolojik ürün incelemelerimiz  Huawei P Smart ve LG G7ThinQ yine Fatih Sarı'nın güzel anlatımıyla sizlerle... Huawei demişken, telefonları oldukça popülerlik kazanmış markanın Türkiye'deki yöneticilerinden biri olan Tayfun Söğütlü'ye Huawei hakkında merak ettiklerimizi sorduk. Tatmin edici yanıtlar aldık.

Kısa sürede seyahat severlerin ilgi odağı haline gelen, son zamanlarda adını sıkça yaptığı festivellerle bir kez daha duyuran Interrail Türkiye'nin kurucusu Bestami Köse, seyahat ve yolda olmak ile ilgili düşüncelerini bizimle paylaştı. ilginizi çekecek bir röportaj olduğuna eminiz...

Bu sayının seyahat noktaları ise Gürcistan ve Dolomitler... Seyahat edeceklere öneri niteliğinde okunabilir... 

Herkese keyifli bir sonbahar dileriz.

GezginFoto 27. saysını bulabileceğiniz satış noktaları: bit.ly/2x1Cn1g 

Ayrıca GezginFoto'yu Turkcell Dergilik'ten de ücretsiz indirip okuyabilirsiniz...

 

 

Yazdır e-Posta