• Anasayfa
  • Haberler
  • Güneş Sigorta "Güneş'ini Yakala" Ödüllü Fotoğraf Yarışması için son gün 30 Eylül!
Güneş Sigorta "Güneş'ini Yakala" Ödüllü Fotoğraf Yarışması
Haberler

Güneş Sigorta "Güneş'ini Yakala" Ödüllü Fotoğraf Yarışması için son gün 30 Eylül!

Fotoğraf severler, “Güneş’ini Yakala” Fotoğraf Yarışması’na 30 Eylül 2018 tarihine kadar başvurularını yapabilecekler.

Bu yılki teması “Güneşli Kareler” olan yarışmada, katılımcılar başvurularını 13 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında yapabilecek.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen yarışmada; birinciye 4.000 TL, ikinciye 3.000 TL, üçüncüye 2.000 TL’lik para ödülü verilecek. Ayrıca üç esere 500 TL mansiyon, sergilenmeye değer bulunan 30 adet fotoğrafın her biri için 150 TL’lik para ödülü verilecek.

Yarışma; Seçici Kurul ve TFSF Temsilcisi dışında, 18 yaşını dolduran ve üzeri yaşlardaki, fotoğraf sanatına ilgi duyan tüm amatör veya profesyonel fotoğraf çeken katılımcıların başvurusuna açık olacak. Yarışmaya katılan eserlerin değerlendirmeleri, alanında uzman jüri üyeleri tarafından 9 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. Yarışma sonuçları ise 12 Ekim tarihinde Güneş Sigorta’nın www.gunessigorta.com.tr web sitesinde ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun (TFSF) www.tfsf.org.tr ve www.tfsfonayliyarismalar.org web sitelerinde açıklanacak.

Yarışma ve başvuru ile ilgili detaylı bilgilere https://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=376 veya www.gunessigorta.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yazdır e-Posta