• Anasayfa
  • Haberler
  • Fotoğrafçılar İçin Taşınabilir, Kablosuz Depolama Cihazı
Haberler

Fotoğrafçılar İçin Taşınabilir, Kablosuz Depolama Cihazı

Dijital depolamada öncü firmalardan biri olan Western Digital, fotoğrafçılar için benzersiz bir depolama çözümü sunuyor.

My Passport Wireless sürücü sayesinde bilgisayarlar ve mobil cihazlardan kablo ya da internet bağlantısına ihtiyaç duymadan tüm içeriğe erişebilirsiniz. 500 GB’tan 2 TB’a kadar kapasite seçenekleri, şarj edilebilir pil ve 20 saate kadar bekleme özellikleri sunan My Passport Wireless, sık seyahat edenlere kolaylık sağlamayı da hedefliyor.

My Passport Wireless yüksek boyutlarda very transferi gerektiği durumlar için Usb 3.0 bağlantı seçeneğine de sahip.  Cihaz en çok sekiz aygıtın aynı anda bağlanmasını ve sürücüye kaydedilmiş içeriğe erişilmesini sağlayan kendi kablosuz ağını yayınlıyor. Kullanıcılar WD’nin iOS® ya da Android™ mobil aygıtlar için geliştirilen WD My Cloud® mobil uygulamasını kullanarak tüm içeriğe her yerde, her zaman erişme imkanına sahip olabiliyor.

Akıllı telefon ve tablet gibi mobil aygıtların yanı sıra, üzerinde taşıdığı SD kartı yuvası ile büyük boyutlu fotoğraf ve videoları SD karttan My Passport Wireless sürücüye kopyalamak mümkün. Ayrıca, bu sürücü entegre FTP yardımıyla uyumlu kablosuz kameralara bağlanarak kullanıcıların fotoğrafları çektikleri anda kameralarından sürücüye otomatik aktarmasını sağlayabiliyor.

My Passport Wireless için açıklanan fiyatlar ise 500 GB: 199,00 USD + KDV,  1 TB: 207,00 USD + KDV

Yazdır e-Posta