Haberler

'Her An Harran' Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Harran Kaymakamlığı, Harran Belediyesi ve Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (ŞUFSAD) iş birliğiyle medeniyetlerin kesişme noktası olan Harran’ın tanıtılması ve fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirilmesi için 7-10 Nisan 2016 tarihlerinde “Her An Harran” foto-maratonu düzenleniyor.

Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmada, bir Mezopotamya şehri olan Harran’ın doğal güzellikleri, kubbe evleri, medeniyetlere ev sahipliği yapan tarihi mekânları, buğday tarlaları, el sanatları, gelenek ve görenekleri fotoğraflanacak.

*Harran’ı En Güzel Anlatan Fotoğraf Ödüllendirilecek

En geç 10 Nisan 2016 tarihinde yapılması gereken fotoğraf teslimlerinin ardından aynı gün jüri, fotoğrafları değerlendirecek. Sonuçlar düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak ve birinciye 7.000 TL, ikinciye 5.000 TL, üçüncüye 2.500 TL ödül verilecek.

Yarışmanın jürisinde; Harran Kaymakamı Temel Ayca ile Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Erdal Kınacı, Haluk Uygur, Tekin Ertuğ, Burak Şenbak, Döne Otyam, Ergün Karadağ gibi önemli fotoğraf sanatçıları yer alıyor.

Yarışmayla ilgili detaylara www.heranharran.com adresinden ulaşmak mümkün.

Yazdır