Haberler

Sony'nin Yeni Aynasız Fotoğraf Makinesi A6300

Sony, dijital görüntüleme ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. A6300 aynasız fotoğraf makinesi ve G Master™ markalı yeni değiştirilebilir objektifler, 8 Nisan 2016’da ünlü portre fotoğrafçısı Cem Talu’nun katılımıyla Çırağan Sarayı’nda düzenlenen etkinlikte tanıtıldı.

4D Odaklama, 425 Nokta Faz AF Sistemi, 4K Video ve Slog3

Sony, aynasız fotoğraf makinesi ailesine yeni katılan α6300 fotoğraf makinesini ve G Master™ markalı yeni değiştirilebilir objektiflerini, Çırağan Sarayı’nda düzenlediği etkinlik ile tanıttı. Yeni Sony a6300 Aynasız Fotoğraf Makinesi’nde, dünyanın en yüksek AF hızı ve en yüksek sayıda AF noktasının yanısıra, yeni geliştirilen 24.2 MP APS-C sensörüne, yüksek çözünürlüklü 4K video kaydı ve daha birçok özellik var. Yeni G Master™ değiştirilebilir objektifler ise yüksek çözünürlük ile bokeh efektinin en üst düzey karışımını sunarak, Sony’nin bugüne kadar piyasaya sürdüğü en iyi ve en etkileyici objektif grubunu temsil ediyor.

Dünyanın En Hızlı Otomatik Netleme Yapan Aynasız Kamerası

Sony a6300 Manuel netleme noktasında da FocusPeaking ve detaylı yakınlaştırma ile daha doğru netleme imkanı sunuyor. Bir alt modeli ile kıyaslayacak olursak. Sony A6000 0,06 saniyede odaklama yaparken, Sony A6300 0,56 saniyede otomatik netleme yapıyor.

Üst Düzey Video Performansı

Sony a6300 ile 4K UHD video kaydının yanı sıra oversampling vasıtasıyla Super 35mm (6000×3376) kayıt alabiliyorsunuz. 4K çözünürlükte 30FPS ile kayıt alabiliyorken (4:2:2 için HDMI ile harici bir kayıtçı kullanmanız gerekiyor), FullHD 1080p çözünürlükte ise 120FPS kayıt alabiliyorsunuz. Dolayısıyla slow-motion çekimler için de son derece ideal bir kamera.

Yenilikçi G Master™ Değiştirilebilir Objektifler

Düzenlenen etkinlikte Sony Eurasia G Master™ markalı değiştirilebilir objektiflerinin FE 24-70mm f2.8 GM Standart Zoom Objektif, FE 85mm f1.4 GM Telefoto Prime modellerini görücüye çıkardı. Yüksek düzey ve çözünürlük ile etkileyici bokeh efektinin en üst düzey karışımını temsil eden yeni objektifler, Sony'nin yenilikçi optik teknoloji, tasarım ve kalibrasyonunu sunuyor.

Etkinlikte konuşma yapan Sony Eurasia Genel Müdürü Kazuteru Makiyama, ‘’Pek çok profesyonel fotoğrafçı ve görüntü yönetmeni yenilikçi teknolojileri ve büyüyen lens gamıyla Sony Alpha serisini tercih ediyor. Bugün burada sunduğumuz yeni ürünlerimiz olan a6300 aynasız fotoğraf makinesi ve G Master™ değiştirilebilir lensler ile dijital görüntülemenin geleceğini belirlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Etkinliğe Sony Alpha serisinin sağladığı avantajları anlatmak üzere katılan ünlü portre fotoğrafçısı Cem Talu ise "Bir süredir Sony’nin A7 serisini profesyonel çekimlerimde kullanıyorum. Yeni Sony G Master lens serisi de benim fotoğraftaki uzmanlığıma hitap ediyor. Bu lansmanın yıldızı a6300 ise teknik özellikleriyle pazardaki rakipleriyle yarışıyor. En önemli artılarından biri de çok portatif olması. Seyahatte ya da dışarıda time lapse çekmek için benim için iyi bir aday." dedi.

Yazdır e-Posta