Haberler

GezginFoto Mayıs - Haziran Sayısı İle Bayilerde

İki ayda bir yayınlanan fotoğraf, gezi ve kültür dergisi GezginFoto Mayıs - Haziran sayısı ile raflardaki yerini aldı.

İspanyalı Dijital Sanat Yönetmeni Antonio Mora, çeşitli portre ve doğa fotoğraflarını harmanlayarak yeni bir forma soktuğu fotoğrafları ve GezginFoto’ya özel röportajı ile yeni sayının konuğu oluyor. Çok konuşulan ve halen gündemde olan Beşiktaş JK Mayıs – Haziran sayısının Gezginstagram köşesinde.... Fatih Sarı, teknolojinin geldiği noktada bizleri şaşırtmaya devam eden VR gözlükleri bu sayımız için tüm detayları ile inceledi.

Musa Güleç’in kaleminden 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü’ne özel köşe yazısını ve  yine kendi objektifinden fotoğrafları bu sayıda bulabilirsiniz. Yaprak Gürdal, Wadi Rum ve Petra seyahatini sizlere sunuyor.

Sinan Gürlen, “Fotoğraf Makinesi Satın Alırken” başlıklı yazısına GezginFoto Mayıs - Haziran sayısında ikinci bölümü ile devam ediyor. Damla fotoğrafları çekmenin tüm detaylarını Kimya Yüksek Mühendisi ve Fotoğrafçı Feramuz Kaya’dan dinledik. Yazı ve fotoğrafları yeni sayımızda bulabilirsiniz.

Yüksel Altun’un Ramazan’a özel paylaştığı portfolyosu, Sevgin Akış Roney’in “Meksika Günlüğü”, Bir Kare Bir Teknik, Bir Kare Bir Hikaye ve okuyucularımızdan gelen fotoğrafların yorumlandığı 13. sayı, 5 D&R, İnkilap ve Remzi Kitabevleri, Kültür Bakanlığı moboları ve tüm seçkin gazete bayilerinde…

GezginFoto Dergisi dağıtım listesine ulaşmak için tıklayınız.

Yazdır e-Posta