Haberler

Canon'a Red Dot Tasarım Ödülü

Canon’un cep telefonu boyutundaki retro tasarıma sahip kompakt cihazı PowerShot G9 X, Red Dot Tasarım Ödülü kazandı.

Canon’un en tarz sahibi kompakt modellerinden PowerShot G9 X, Red Dot Tasarım Ödülleri’nde 2016 Ürün Tasarımı ödülünü kazandı. Red Dot Ödülleri, Almanya-Essen merkezli tasarım kuruluşu olan Design Zentrum Nordrhein tarafından düzenleniyor.

G9 X: Cep Boyutunda Tarz Tasarım

Yüksek görüntü kalitesi sunan ince, cep boyutlu PowerShot G9 X, kompakt ve hafif bir tasarıma, 28-84 mm (35 mm film eşdeğeri) 3x optik zum lensine ve 1,0 inç görüntü sensörüne sahip.Gelişmiş özelliklerle dolu bir kompakt fotoğraf makinesinin temel özelliği olan lüks tasarımı, dokunmatik panelli LCD ekranı ve kolayca yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi yapılması için sezgisel işlem olanağı sunan bir kontrol halkasını içeriyor.

Canon'un HS Sistemi ile her ışık koşulunda canlı, net çekimler sunuyor. G9 X spontan ve yaratıcı çekim için üretildi. G9 X ile göz alıcı Full HD kalitesinde ilginç videolar hazırlayabilirsiniz. Bu fotoğraf makinesini gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Süper hızlı, hassas 0,13 sn otomatik odaklama ve 6,0 fps aralıksız sürekli çekimle spontane fırsatları kaçırmayın.

G9 X fiyat: 1999 TL

Red Dot Tasarım Ödülleri nedir?

1955 yılında kurulan Red Dot Tasarım Ödülleri, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri. Ürün Tasarımı, İletişim Tasarımı ve Ürün Konsepti olmak üzere üç kategoriye ayrılan ödüller, son 2 yıl içinde piyasaya sunulan en dikkat çekici ürün tasarımlarına veriliyor. Bu yıl Ürün Tasarımı kategorisinde 57 farklı ülkedeki şirket ve tasarımcılar toplam 5214 ürün sundu. Bu ürünler, uluslararası üne sahip tasarım profesyonellerinden oluşan jüri heyeti tarafından inovasyon düzeyi, işlevsellik ve ergonomiklik dahil olmak üzere dokuz kriter esas alınarak incelendi.

Yazdır e-Posta